Как се храни Карли Клос, за да поддържа тялото си?

Карли Клос обича да хапва нещата, които и ние. Изглежда тайната на добрата форма наистина не се крие в гладуването...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 25 февруари 2020

Когато си супермодел и пътуванията ти най-често са между световните модни столици, просто се изисква да имаш добра форма. Не знаем за вас, но ние намираме Карли Клос за едно от свежите, различни и приятни лица на котешката пътека. Бившият ангел на Victoria’s Secret има доста професионални ангажименти, които понякога е трудно да съчетава с правилното и балансирано хранене.

2665

Провокирани от желанието да започваме деня си по най-добрия възможен начин, се заехме със задачата да открием какво консумира Карли в своето ежедневие. Не обещаваме, че ако се вдъхновите от закуската ѝ, ще започнете да изглеждате като нея, но поне може да придобиете нейната увереност. Най-често Клос започва деня си с омлет, авокадо и кафе с бадемово мляко. Когато няма необходимото време да приготвя каквото и да е за себе си, русокосата красавица залага на смути с различни продукти, които има в хладилника си. „Не следвам специфична диета. Опитвам се да се храня възможно най-здравословно и да избирам храни, които ме карат да се чувствам страхотно", споделя тя.

Карли винаги носи със себе си ябълка, бадеми или овесени ядки – за моментите, в които изпитва неочакван глад. Черният шоколад задължително присъства в списъка ѝ с кулинарни фаворити,  а ако има нещо, което на 100% да възбужда апетита ѝ, това е прясната риба със зеленчуци – „Бяла риба или сьомга със зеленчуци на скара. Обожавам тази комбинация. Редовно опитвам и нови сосове, които допълват вкуса."

В YouTube канала на модела, който има над 700 000 абонати, Клос разкрива любимите си рецепти за палачинки, здравословен обяд и още. Като се замислим, менюто ѝ всъщност е повече от страхотно. Сега е време да добавим тренировките и професионалната динамика, за да бъдем сигурни, че ще сме готови да дефилираме.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA