Хайди Клум: "За първи път съм с усещането, че имам истински партньор до себе си"

Русокосата красавица и китаристът на Tokio Hotel Том Каулиц си казаха заветното "да" миналото лято. Какво се случва в живота им сега?

Димитър Андонов
Димитър Андонов 08 януари 2020

Хайди Клум е по-щастлива от всякога! 46-годишният супермодел и телевизионна водеща съвсем наскоро призна, че бракът с Том Каулиц е едно от най-хубавите неща, които са се случвали в живота ѝ до този момент. 

"Много съм щастлива. За първи път в живота си имам партньор, с когото мога да обсъждам всичко. Някой, който споделя с мен задълженията, които имаме в живота. Бях свикнала да се справям с всичко сама. За първи път съм с усещането, че имам истински партньор до себе си", признава Хайди пред списание People, очевидно влюбена до уши в китариста на Tokio Hotel.

"Била съм омъжена два пъти. Все още вярвам в любовта и брака, въпреки че се провалих неведнъж."

Русокосата красавица и музикантът си казаха заветното "да" на луксозна яхта през лятото на изминалата година, като тя не се поколеба да смени три различни сватбени рокли в големия ден. Това е третият брак на Клум след този със звездния фризьор Рик Рипино между 1997 и 2002 г. и този с певеца Сийл, който продължи цели девет години (2005-2014). "Била съм омъжена два пъти. Все още вярвам в любовта и брака, въпреки че се провалих неведнъж. Предполагам, че не съм много добра в това. Открих страхотен човек, така че ще видим какво ще се случи", споделя тя при свое гостуване в шоуто на Елън ДеДженеръс. Няколко месеца по-късно, те се превърнаха в новата двойка, която си заслужава да следим отблизо.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA