Синди Крауфорд, Дутцен Крус и други любими модели позират за благотворителност

Нищо, че сме в сезона на козирозите. Не пречи да се вдъхновим и от останалите зодии...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 16 януари 2020

Фотография: Brianna Capozzi / CR Studio

Няколко от най-големите имена в модната индустрия се обединиха около кауза, която не само ще помогне на стотици хора в нужда, но и ще завладее страстите тези дни. Говорим за ежегодния CR календар на Карин Ройтфелд, който всъщност можете да носите. Тази година студиото на бившата главна редакторка на френския Vogue избра да спре печатното издание на лимитирания календар и да го превърне в 12 устойчиви тениски, всяка от които с лицето на супермодел, позиращ с вдъхновението на зодиакалния си знак. Цялата сума от продажбите на тениските ще бъдат дарена за благотворителна кауза, лично избрана от всеки един от участниците.

"Много съм щастлива, както и горда от участието си в този страхотен проект. Това е не само невероятна колаборация с легендарната Карин Ройтфелд и Redemption, но и отдаденост на една истински красива кауза - благотворителността. Всички пари, събрани от тениските с козирозите, ще бъдат дарени на руската благотворителна организация Pomogi.org, която помага за набирането на средства за операции и рехабилитация на деца, които не могат да си го позволят", казва Ирина Шейк, а сред страниците на "календара" са още Синди Крауфорд, Дутцен Крус, Стела Максуел и Кандис Суейнпоъл.

 

 
CR Calendar 2020

It’s here! Introducing #CRCalendar2020, a wearable zodiac calendar starring Cindy Crawford, Candice Swanepoel, Irina Shayk and more supers https://www.crfashionbook.com/celebrity/a30517004/cr-calendar-2020-cindy-crawford-doutzen-irina-shayk-supermodels/

Posted by CR Fashion Book on Wednesday, January 15, 2020

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA