Джесика Симпсън издава автобиографична книга

Певицата е готова да сподели всички трудности, които е преживяла в детството си.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 27 януари 2020

Преди пет години Джесика Симпсън получава предложението да напише мотивационна книга, която да вдъхнови всички, че могат да постигнат най-добрия начин на живот. „Тогава не се чувствах комфортно да говоря за себе си по начин, който не е истински. Аз съм ужасна лъжкиня", казва 39-годишната певица. Изглежда, че е дошло времето Джесика да пусне на пазара своята изповед. Мемоарът „Open Book" излиза в началото на февруари и за първи път ще разкаже личната история на изпълнителката, включително и травмата, която е изживяла в детството си вследствие на сексуално посегателство.

„Убивах се с цялото пиене и хапчета", споделя певицата в ново интервю, което представя книгата. Джесика не крие, че е преминала през редица трудности, които е превъзмогнала с помощта на алкохола. Преживяла първия си акт на насилие едва на 6 години, тя решава да сподели информацията с родителите си, чак когато е станала на 12. След това животът ѝ минава във фаза на депресия, от която тя излиза през 2010 г., намирайки любовта в лицето на съпруга си Ерик Джонсън. Симпсън, която управлява модна линия, оценена на милиард долара, сключва брак с бившия футболист през 2014-а и досега имат три деца.

„Честността е трудно нещо, но трябва да сме откровени и склонни да преминем от другата страна на страха, защото е по-красива. Заедно с аудио варианта на книгата, който Симпсън озвучава, тя ще пусне и шест песни, всяка от които, разказваща нейната история. Певицата изрази надеждите си, че книгата и музиката ще помогнат на много други хора да осъзнаят, че не са сами. „Беше едно дълбоко емоционално пътуване. Важното е, че накрая го приключих с пълно щастие, завършеност и разбиране към себе си. Използвах болката си, за да я превърна в нещо, което е красиво и вдъхновяващо за останалите".

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA