Концертът на Мадона в Лондон бе прекратен извънредно

Лондонското шоу на Madame X бе прекъснато, а тя не пропусна да обвини ръководството на залата в цензура.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 07 февруари 2020

В момента Мадона е на единадесетото си световно турне, което промотира нейния четиринадесети студиен албум "Madame X". По време на шоу в Лондон снощи, певицата слезе от сцената на The Palladium, защото работниците в залата са започнали да "свалят металната завеса" и са опитали да прекратят шоуто ѝ, което с няколко минути е прескочило заповедта за шум на публични места след 23:00 ч.

Мадона публикува видео от самия концерт, на което се вижда как тя се подготвя да изпее последната си песен, а в залата всичко става тъмно. Певицата не остана длъжна на никого и започва да ругае залата и да обвинява работниците в цензура.

"Беше пет минути след полицейското разрешение за 11 часа, имахме още една песен за изпълнение, а The Palladium реши да ни цензурира, като свали металната завеса, която тежи девет тона", сподели тя в социалните мрежи. "За щастие я спряха на половината и никой не пострада. Много благодаря на цялата публика, която не помръдна и не ни напусна. Сила за хората!!"

Говорител на залата обяви пред BBC, че противно на редицата доклади, в нито един момент по време на шоуто, персоналът не се е опитвал да го прекрати.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA