Кейти Пери е бременна!

"Калифорнийското момиче" и "карибският пират" ще стават родители това лято. Честито!

Поздравления за Кейти Пери и Орландо Блум! Двамата очакват първото си дете - новина, която певицата разкри в музикалното видео към сингъла си „Never Worn White". Последният кадър на клипа е именно Пери, държаща се за закръгленото си коремче, с което сложи край на милионите спекулации в публичното пространство. 

В текста на песента Кейти разказва колко е „готова за щастие с друг човек", въпреки че се справя с продължителения си страх от обвързване. "Калифорнийското момиче” потвърди, че заедно с "карибския пират” ще посрещнат първото си дете това лято. 35-годишната изпълнителка не пропусна да коментира щастливото събитие за нея и Орландо в социалните мрежи.

896

"Има много неща, които се случват това лято. Не само ще раждам, буквално, но и образно ... нещо, което вие чакате", сподели тя. Кейти изрази и благодарност към феновете, които я поздравяват за бременността. "Вълнувам се, вълнуваме се и сме щастливи. Това е може би най-дългата тайна, която някога е трябвало да пазя." Певицата допълни още, че "Never Worn White" не е главният сингъл от предстоящия ѝ шести студиен албум. „Макар да не е водещ сингъл, това е добър начин да започнем", споделя тя, "Трябваше да разкрия бременността в даден момент. Става доста очевидно." Честито!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA