Орландо Блум проговори за бременността на Кейти Пери

Актьорът най-накрая изрази вълнението си от факта, че двамата с Кейти Пери ще посрещнат първото си дете през лятото.

Откакто Кейти Пери обяви, че е бременна чрез видеото към последния си сингъл „Never Worn White", тя не спира да говори за предстоящата поява на първото си дете. Орландо Блум, от своя страна, запази относително мълчание по темата... досега.

В събота актьорът сподели кадър в Instagram, открито заявявайки вълнението си от новината. Блум публикува снимка на Кейти с нейното закръглено коремче, която допълни с описанието „My babies blooming" („Моите бебета цъфтят"). Като се има предвид играта на думите с неговото фамилно име, изглежда, че той вече подготвя бащинските си шеги.

View this post on Instagram

My babies blooming ❤️

A post shared by Orlando Bloom (@orlandobloom) on

Това ще бъде второто дете на Орландо, който вече има 9-годишен син от брака си с Миранда Кер. Източници, близки до двойката споделят, че двамата са развълнувани, но са искали да запазят тишина възможно най-дълго, за да може Кейти просто да се наслаждава на бремеността си на спокойствие.

Междувременно, по време на интервю изпълнителката потвърди, че бебето е било планирано. "Е, не беше случайно. Толкова съм благодарна за всичко, което успях да направя и постигна досега. Сега се опитвам да създам това пространство в собствения си живот, където не бягам от създаването на нещо ново", каза тя , добавяйки, че с Орландо „очакват с нетърпение този нов интервал от живота си", както и че би искала бебето да бъде момиче. Поздравления отново за щастливата двойка!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA