Дара Екимова представи новия си емоционален сингъл

Младата звезда представи "За теб" - най-личното си и емоционално парче до този момент.

Дара Екимова за пореден път заяви себе си като истинското откровение на българската музикална сцена. Младата певица изненада всички с най-новото си парче „За теб", която тя посвещава на покойния си баща Дими - фронтменът на „Сленг". Само няколко дни след като Дара завърши снимките на предстоящия уеб сериал, в който ще вземе участие, тя представи разтърсващата балада, която вече има над 50 000 гледания в YouTube.

Видеото към емоционалното парче съдържа неизлъчвани кадри с баща ѝ, а самата тя признава, че това е песен, написана за 20 минути, но с повече емоционална стойност от всички други сингли, които има зад гърба си. „Тази песен е най-истинската, която съм писала досега.Тя е абсолютната илюстрация на сърцето ми. Кара ме да настръхвам, да намирам смисъл да се боря. Кара ме да се смея и да плача едновременно", сподели тя в официалната си Facebook страница. „Това е музиката със смисъл! Това е изкуството. Това съм аз. Носталгична, смела, понякога тъжна, искрена и обичана."

Дара споделя още: „Посвещавам тази песен на човека, който си тръгна, но винаги ще ме чака някъде. Посвещавам тази песен на хората, които са загубили някого, но усещат закрилата и подкрепата му. Посвещавам тази песен на хората, които имат нужда от любов и разбиране. Посвещавам тази песен на хората с разбити сърца. На хората, които ЧУВСТВАТ. Посвещавам тази песен на теб!" Видеото можете да изгледате по-горе, а поздравите към младата певица да отправите в коментарите под него.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA