Специалната изненада, която Кейт Мидълтън получава за Деня на майката

Херцогинята на Кеймбридж сподели специалната изненада, с която принц Джордж я е изненадал по случай празника.

Вчера Великобритания отбеляза Деня на майката, което предполага всички знаменитости с британски произход да поздравят своите майки, като повечето от тях го направиха именно с трогателен пост в социалните мрежи.

Принц Уилям и Кейт Мидълтън също използваха Instagram, за да отправят поздрав към жените, изградили здрави и щастливи семейства. Кралската двойка публикува няколко ексклузивни кадъра и добави описание: "Към всички нови и стари майки, и семейства, прекарващи деня заедно или разделени - мислим за всички вас в този труден момент. Честит ден на майката! 🌷"

Първата снимка, която херцогът и херцогинята на Кеймбридж споделиха със своите последователи, е кадър на двамата с Шарлот и Джордж, който до този момент не е публикуван. Фотографията на Уилям и Хари с принцеса Даяна, както и тази на малката Кейт с майка ѝ, също привлякоха внимание, но безспорният фаворит се оказа ръчно направената картичка, която принц Джордж подарява на майка си за празника. 

Всеотдайността, която първородният син на двойката е вложил в своето творение, е наистина впечатляваща. Джордж избира да нарисува жълта ваза с голямо червено сърце в средата, а Кейт и Уилям продължават да бъдат любимци на всички. Простата причина затова е фактът, че двамата винаги се позиционират близо до народа. Постът доказва точно това!

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA