Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс с второ дарение в битката срещу коронавируса

При това, само две седмици след щедрото дарение на актьорите на стойност 1 милион долара.

Преди няколко седмици Блейк Лайвли и Райън Рейнолдс направиха голямо дарение за всички, които се борят с разпространението на коронавируса. Пандемията от COVID-19 продължава, а звездната двойка дари 400 000 долара на четири болници в Ню Йорк. 

блейк лайвли

Блейк и Райън са дарили по 100 000 долара на всяка от четирите най-засегнати болници в Голямата ябълка, а именно Elmhurst, NYU Hospital, Mount Sinai и North Westchester. Източник, близък до двойката, споделя, че Рейнолдс и Лайвли искат "да продължат да окуражават хората в цялата страна да помагат на своите общности, местни болници и здравни работници през това време".

блейк лайвли

Още при първото си дарение Лайвли насърчи всеки да направи каквото може в този труден за всички период. "Covid-19 е жестоко засегнал възрастните хора и семействата с ниски доходи", написа тя в Instagram тогава. "Раян и аз даряваме 1 милион долара, за да бъдат разделени между @feedingamerica и @foodbankscanada. Ако можете да направите нещо, тези организации се нуждаят от нашата помощ."

блейк лайвли

Актрисата подчерта важността на социалното дистанциране и припомни на всички, че макар да не можем да се срещаме физически, любовта все още може да бъде предавана, благодарение на всички приложения и платформи, които познаваме добре.

"Въпреки че трябва да се дистанцираме, за да защитим онези, които нямат възможност да се самокарантират, можем да останем свързани", споделя Блейк. "Спомнете си самотните и изолираните. FaceTime, Skype, направете видеоразговор. Запомнете, че любовта може да пътува през всичко това. Можем да направим нещо един за друг, дори ако това е просто да си останем вкъщи."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: ЗАЩО БЛЕЙК ЛАЙВЛИ ПРЕМАХНА ВСИЧКИТЕ СИ СНИМКИ ОТ INSTAGRAM?

БЛЕЙК ЛАЙВЛИ И РАЙЪН РЕЙНОЛДС СТАНАХА РОДИТЕЛИ ЗА ТРЕТИ ПЪТ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA