Поли Генова и нейното #StayHome Instagram предизвикателство

Слънчевата изпълнителка събира любимите ни български звезди в специални Instagram видеоразговори.

Любимите ни български звезди, също като нас, са под карантина и прекарват времето със семействата си и заниманията, които ни спасяват от скуката. Доста от тях измислиха предизвикателства, с които да забавляват почитателите си в социалните мрежи. Слънчевата Поли Генова започна своеобразна Instagram поредица, в която, докато е вкъщи с малкия Даниел, се свързва със свои известни приятели и познати.

Първата звезда, която певицата посрещна в своето #StayHome предизвикателство, е неотразимата Прея - победител в категория "Музика" на "Жена на годината 2019". Двете изпълнителки поговориха за това как запълват времето си и се забавляваха заедно в рамките на няколко минути.

Следващите участници във видеоразговорите на Поли са невероятните шеф Елена Петрелийска и шеф Ники Петров, с които ще ви срещнем на страниците на GRAZIA април. Те, от своя страна, обещават да споделят лесни безглутенови рецепти, които да опитаме да приготвим вкъщи.

Последната (засега) звезда, която взема участие в поредицата на Поли, е винаги усмихнатият Орлин Павлов. Двамата ни заразиха с много слънчево настроение и невероятно музикално изпълнение! 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: ДИЛЯНА ПОПОВА: "СТОЯ СИ ВКЪЩИ... И ДАЖЕ МИ Е ДОБРЕ"

КАКВО ПРАВИ СЛАВЕНА ВЪТОВА В СВОБОДНОТО СИ ВРЕМЕ?

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA