Лейтън Мийстър и Адам Броуди очакват второто си дете

Xoxo, екранната Блеър Уолдорф ще става майка за втори път. Честито на Лейтън и Адам!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 02 април 2020

Лейтън Мийстър и Адам Броуди очакват второто си дете! В публичното пространство се появиха нови кадри, които потвърждават, че актрисата от "Клюкарката" е бременна с второто дете на двойката. Лейтън и Адам, известен на всички с ролята си в "Ориндж Каунти", посрещнаха първородната си дъщеря Арлоу през 2015 г. и още тогава споделиха, че това е най-вълнуващото преживяване в живота им, въпреки работата, заради която всички ги обичат.

лейтън мийстър

"Това е най-страхотното преживяване. Просто ви дава нова перспектива по най-добрия възможен начин - нещо, върху което да се съсредоточите, нещо, по-голямо и по-важно, дори от вас самите", разкрива Броуди в свое интервю. Въпреки че по принцип Лейтън не крие абсолютно всички аспекти от живота си, тя предпочита да не говори за личния такъв - нещо, което доста звезди изповядват като практика напоследък. „Не говоря много за Арлоу. Много се гордея с тази област от живота си, но също така съм горда с работата, която върша. Мисля, че по принцип хората възприемат ситуацията по следния начин: или си артист и икона, или си майка. Няма средно положение. Не е вярно!"

лейтън мийстър

Към момента двойката все още не е коментирала новината официално, а последният пост на Лейтън в социалните мрежи е в подкрепа на семействата, които нямат възможност да се борят с непрекъснато развиващия се в световен мащаб коронавирус. Пожелаваме на Лейтън и Адам много, много семейно щастие!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ: НОВИЯТ ЛУКСОЗЕН ДОМ НА ЛЕЙТЪН И АДАМ В ЛОС АНДЖЕЛИС

СОФИ ТЪРНЪР И ДЖО ДЖОНАС ОЧАКВАТ ПЪРВОТО СИ ДЕТЕ

РОДИТЕЛИТЕ НА УСПЕШНИТЕ ДЕЦА ПРАВЯТ ТОЧНО ТЕЗИ 3 НЕЩА

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA