4Magic изненадват почитателите си със специални онлайн концерти

Най-успешната българска поп банда ще вземе участие в поредица от онлайн концерти, а хитът им „Вселена" дебютира с нова ремикс версия.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 април 2020

Песента, която счупи родния ефир и оглави класацията за най-излъчвана българска музика в продължение на 17 последователни седмици, излиза и в нова ремикс версия, дело на DJ дуото HDse7en. Зад името стоят Иван Василев и Иван Копринков, създали редица хитови ремикси на български и чуждестранни парчета през годините. Ремикс версията на „Вселена" тръгва в радио и телевизионния ефир от днес, а парчето вече е налично във всички музикални стрийминг платформи.

Междувременно, момичетата от 4Magic ще изненадат феновете си с 4 самостоятелни онлайн концерта, които ще бъдат излъчени в YouTube канала на „Вирджиния Рекърдс". По време на тях те ще изпълнят поотделно хитовете си „Together (Вечерай, Радо), „Колко ми липсваш" и „Вселена" в специално създадени версии, както и ще направят кавъри на любими техни песни. Валентина, Никол, Елия и Еленеора ще бъдат на живо съответно на 6, 9, 13 и 16 април, а през цялото време зрителите ще имат възможност да задават своите въпроси към тях.

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA