Мария Илиева, Графа и още любими звезди се включват в борбата с COVID-19

Някои от най-големите имена в родната музикална индустрия се включват в благотворителния концерт "Помогни от вкъщи" тази вечер.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 08 април 2020

Тази вечер в ефира на bTV ще се излъчи благотворителният концерт "Помогни от вкъщи", който се организира в помощ на най-нуждаещите се от храна в периода на социална изолация, в който сме всички ние. Събраните средства от него ще бъдат предоставени на Българска хранителна банка.

В концерта ще се включат много любими български звезди, които ще изпълнят най-емблематичните си парчета от уюта на собствените си домове.  

Всеки един от изпълнителите, сред които, Михаела Филева, Владимир Ампов-Графа, Любо Киров и Криско, сподели свое видео в социалните мрежи с призив към последователите си. Любимата ни Мария Илиева сподели: "В момента е много трудно за всеки един от нас.
Но има нещо, което далеч не е трудно - да останем вкъщи и да помогнем на най-големите жертви на изолацията - гладните и безпомощните. В такива времена най-ясно личи колко сме добри." 

Вижте тази публикация в Instagram.

В момента е много трудно за всеки един от нас. Но има нещо, което далеч не е трудно - да останем вкъщи и да помогнем на най-големите жертви на изолацията - гладните и безпомощните. В такива времена най-ясно личи колко сме добри. Скъпи братя и сестри, българи, съединението е нашата сила! Един малък жест на грижа може да е безценна възможност за някой. На 8 април от 20:00 часа най-големите български звезди се включват от домовете си в концерта #ПомогниОтВкъщи, на живо по @BTV. Средствата отиват за Българска Хранителна Банка, за да стигнат до най-нуждаещите се.

Публикация, споделена от 𝕄𝕒𝕣𝕚𝕒 𝕚𝕝𝕚𝕖𝕧𝕒 (@maria_ilieva_official) на

Всеки може да се включи в кампанията и чрез sms дарение на номер 17777 с текст DMS HRANA. "Помогни от вкъщи" - тази вечер, bTV, 20:00 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA