Хари Стайлс и неговият принос в борбата с COVID-19

Бившият член на британската бой банда One Direction е поредната знаменитост, която подкрепя борбата с пандемията.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 09 април 2020

В международния ден на здравето Хари Стайлс пусна в продажба тениски със специални надписи, приходите от които, отиват директно в подкрепа на глобалния фонд за солидарност към борбата с COVID-19 на Световната здравна организация и Фондацията на ООН. Тениските са налични на цена от 26 долара всяка и могат да бъдат закупени тук.

„Във времена като тези е по-важно от всякога да си спомним силата на хората. Ако имате възможност да помогнете, моля, дарете, където можете. 100 % от приходите за тези тениски отиват за борбата с COVID-19. Останете вкъщи, изолирайте се и се пазете един друг. Treat People With Kindness, споделя Стайлс.

02

Тези дарения подпомагат работата на Световната здравна организация да проследи и разбере повече за разпространението на вируса, да осигури на пациентите нужните грижи, а нХАРИ СТАЙЛС ПУСНА ТЕНИСКИ В ПОДКРЕПА НА ГЛОБАЛНИЯ ФОНД ЗА СОЛИДАРНОСТ КЪМ БОРБАТА С COVID-19 НА ФОНДАЦИЯТА НА ООНа работещите доктори на първа линия нужните запаси и информация, както и да ускори усилията по изработване на ваксини, тестове и лечение. Научете повече тук: covid19responsefund.org.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA