Новопоявило се писмо на принцеса Даяна доказва, че тя е била принцесата на народа

Елемент от кралската кореспонденция на принцеса Даяна в момента е на търг. "Новината"? Тя никога не е била като всички останали.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 13 април 2020

Много неща са се говорили и продължават да се говорят за принцеса Даяна, но е сигурно, че преди Кейт Мидълтън да влезе в тази роля, майката на принц Хари и принц Уилям е била „принцесата на народа". Тази, която въпреки наличието на протокола, се е стараела винаги да бъде близо до хората и да разбира техния живот, доколкото това е възможно.

А сега един интересен въпрос. Кога за последен път изпратихте на някого картичка или писмо, вместо имейл или съобщение? А последният път, в който вие избрахте да благодарите на някого по този начин? Опитахме се да си спомним, но не успешно. Най-вероятно и вие.

принцеса Даяна

Именно благодарствена картичка, изпратена от Даяна обаче е сред новопоявилите се артикули в онлайн платформата за търгове William George & Co. Това, което бързо прави впечатление е самият текст, доказващ, че дългогодишната съпруга на принц Чарлз наистина е била като всички останали. „Уважаеми сержант Плъм, беше много мило от ваша страна да дойдете днес за рождения ден на Уилям. Не мога да ви опиша какво щастие донесе демонстрацията, която направихте за тези малки хора и техните майки. Знам колко сте заети в момента", започва писмото, „Затова исках да ви благодаря, че взехте участие в празненствата за рождения ден.

letter

Писмото е с дата от 1989 година и е било изпратено до сержант Джордж Плъм от Close Protection отдела на Скотланд Ярд. В него покойната Даяна благодари на него и екипа му за помощта около организирането на седмия рожден ден на принц Уилям. Бележката е на официална хартия от двореца и съдържа подписите на Хари и Уилям, което предполага залозите да вървят стремглаво нагоре. За справка: по-малко от 24 часа след започването му, минималната сума за включване в търга е 8000 паунда.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA