OneRepublic с поглед към по-добрите дни в новото си видео

Една от най-успешните съвременни поп банди покани феновете си от цял свят да участват във видеото към новата им песен.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 15 април 2020

OneRepublic призова света да гледа напред към по-добрите дни, които ни предстоят след няколко месеца, прекарани в социална изолация. Оптимистичното ново парче на музикантите носи заглавието "Better Days" и е факт от края на месец март, след като вокалистът на бандата Раян Тедър прекарва карантина в студиото си в Лос Анджелис.

В условията на глобално извънредно положение и социална изолация, момчетата от OneRepublic отправиха предизвикателство към почитателите си да заснемат свои преживявания вкъщи - да споделят жестове на внимание и обич, показвайки как виртуално остават свързани със семействата и приятелите си, как техните квартали и градове са се променили, а също така и да разкрият интересните неща, с които се занимават, докато стоят защитени в домовете си! Всички те намират място в официалното музикално видео към песента, което вече е факт.

onerepublic

Видеото е режисирано от OneRepublic и Джош Рикс, а кадрите в него носят усещането за глобалност и свързаност, от каквато със сигурност имаме нужда в момента. Групата и Interscope Records (Universal Music Group) ще дарят част от приходите от видео стрийминга на "Better Days” на MusiCares® - кауза към фонда за борба с COVID-19 в подкрепа на музиканти и артисти, засегнати от кризата в резултат на пандемията. Всеки, който разполага със средства и има възможност да даде своя принос, може да подкрепи MusiCares ТУК. Вярваме, че добрите дни идват съвсем скоро!

И ОЩЕ ОТ GRAZIA...

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA