Страхотни новини за феновете на "Приятели"? Да, да, да!

Дългоочакваният reunion на попкултурния феномен предстои скоро, а срещу 10 долара, можем да го участваме в него.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 април 2020

Макар световната пандемия да постави на пауза всички филмови премиери, международни събития и моменти, които очаквахме с нетърпение, все пак е добре да научим, че така дългоочаквания reunion на "Приятели" ще се случи, макар и малко по-късно от първоначално планираната дата.

Дженифър Анистън, Кортни Кокс, Лиса Кудроу, Мат Лебланк, Матю Пери и Дейвид Шуимър използваха акаунтите си в социалните мрежи, за да обявят, че ще се включат в „All in Challenge", като предложат на един фен (и петима негови приятели) възможността да присъстват на снимките на проекта на HBO Max, който ще се осъществи в близкото бъдеще. Разбира се, победителите ще бъдат поканени да изпият чаша кафе с актьорския състав в Central Perk, както и да посетят VIP Friends Experience обиколката в студиата на Warner Bros.

приятели

Всеки, желаещ да участва в своеобразната надпревара, трябва да направи дарение от минимум 10 долара през платформата All in Challenge, а 100% от събраните средства ще бъдат преносачени към Feeding America, Meals On Wheels, World Central Kitchen и No Kid Hungry. Докато чакаме първия момент, в който ще видим шестимата приятели отново на екран след 16 години, стартът на HBO Max на 27 май ще осигури за стриймване всички 10 сезона на попкултурния феномен. Готови сме за още "О, Боже мой", макар вече да знаем всички реплики наизуст. Не сме само ние, нали?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA