Деми Ловато отново в помощ на хората с проблеми с психичното здраве

Талантливата изпълнителка отлично знае, че молбата за помощ не е признак на слабост, а даже напротив.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 април 2020

Докато много хора се самоизолират вкъщи, за да може да се справим по-бързо с разпространението на коронавируса, Деми Ловато обръща специално внимание на психичното здраве на хората. Талантливата певица обяви в Instagram, че стартира The Mental Health Fund, който само за няколко минути от създаването си събира над 200 долара. В допълнение към фонда, Ловато призова всички да потърсят помощ, ако се нуждаят от такава, защото знае отлично, че много хора се чувстват самотни, докато са под карантина у дома.

"Молбата за помощ не е признак на слабост, а знак за сила", споделя Деми

"Толкова е важно хората да имат подобни линии, защото понякога се чувстват наистина самотни и не знаят къде да се обърнат или с кого да говорят", споделя Деми за своята инициатива. "Страхувате се, че мислите, които имате в главата си, са твърде тъмни и се нуждаете от насоки? Можем да помогнем на хората, които се борят в момента", казва още тя, изтъквайки на преден план, че всеки с тревожност, депресия, злоупотреба с наркотици или други ментални проблеми, може да се свърже с Фонда за психично здраве, който вече има линии в САЩ, Ирландия и Канада.

деми ловато

"Молбата за помощ не е признак на слабост, а знак за сила. Често обществото ни казва, че ако поискаме помощ, ние сме слаби, но най-смелото нещо, което някой може да направи, е тази първа стъпка в получаването на помощ, независимо под каква форма е тя", разкрива изпълнителката на "Sorry Not Sorry". 

В момента Деми е социално дистанцирана с новия си приятел, но тя не пропусна да насърчи своите последователи да експериментират с нови неща, като хобита и физическа активност, за да прекарват времето си пълноценно. "Всеки път, когато ходя на разходка с кучетата си, правя снимки сред природата. Мисля, че започвам наистина да харесвам фотографията, може би това е новото ми хоби." Междувременно, певицата се появи и в новия сингъл на Сам Смит "I Am Ready", който бързо се оказа сред най-слушаните парчета в Spotify. 

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA