Как Ева Лонгория прикрива белите корени на косата си

Продуктът, който използва латино красавицата е достъпен и лесен за намиране

Силвия Канин
Силвия Канин 22 април 2020

Вече повече от месец сме далеч от нормалното си ежедневие, което включва ходене във фризьорския салон поне веднъж в месеца. Дали за подстригване, за боядисване или за изсушаване - това е едно от любимите удоволствия, с които всички се разделихме. Дори и звездите.

За да ни докажат, че и те са хора като нас с домашни дрехи и лоши прически, много от тях показват живота си по време на социална изолация без да се притесняват. Сред тях е и абсолютната любимка Ева Лонгория, която... не крие, че белите корени на косата й вече се показват. 

За някои жени решението е да се боядисат у дома, за други, които не са достатъчно сръчни, търпеливи и внимателни, това е мисия невъзможна. Явно отчаяната съпруга е сред тях, защото в Instagram видео показа как се справя с този дискомфорт... използвайки спрей за корени.

Вижте тази публикация в Instagram.

@lorealparis

Публикация, споделена от Eva Longoria Baston (@evalongoria) на

Решението й е спреят L'Oreal Paris Magic Retouch Spray, който можем да намерим във всяка козметична верига и то на наистина достъпна цена. С него за няколко секунди можем да придадем свеж вид на косата си, точно както прави Ева. Актрисата е сред посланиците на козметичния гигант и не е изненада за никого, че използва точно техния продук. 

А вие използвате ли спрей боя за прикриване на белите коси? 

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

 

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA