Малума и любовта на живота му...

Латино идолът представи новия си сингъл, посветен на опустошителната сила на истинската любов.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 27 април 2020

След рилийза на изключително успешния парти хит "Que Chimba", международният латино идол Малума показа най-нежната си и уязвима страна, като се завърна с нова романтична балада, която разтапя сърцата. Песента "ADMV" (Amor De Mi Vida) грабва от първото слушане, благодарение на красивия глас на колумбийската суперзвезда, фино подчертан от акустична китара.

малума

"Тази песен е много специална за мен, дойде ми от сърце и ми помогна да осъзная причината да започна кариерата си. Кара ме да се замисля и какво ни предстои в бъдеще – дали ще намерим време да се обичаме, да се прегърнем… Издавам я днес, за да можем заедно да я посветим на всички хора, които обичаме, преди да си отидат от този свят", споделя Малума.

"ADMV" е създадена по време на пътуване до Ямайка през януари, а лекотата на звученето ѝ напомня на предишните му балади "Vuelo Hacia El Olvido" и "Marinero", която ние харесваме много! Посланието на сингъла, възпяващ "любовта на живота", е, че когато паметта ни предаде, можем да забравим всичко друго, но не и хората, които са били до нас.

Режисьор на видеото е Нуньо Гомес, а първоначалната идея за заснемането му е била да се случи в Гърция по време на световното турне на Малума. Поради глобалната пандемия, снимачната площадка се измества в Маями, но това по никакъв начин не пречи на хитмейкъра вече да има над 4 милиона гледания на видеото в YouTube.

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA