Приянка Чопра взема уроци по пиано от Ник Джонас

Актрисата от "Куантико" не губи нито секунда и непрекъснато усъвършенства творческите си умения.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 30 април 2020

Социалната изолация ни помогна най-накрая да намерим време за всички неща, които по принцип обичаме, но трудно бихме могли да въплътим в нормалното си ежедневие. Вече обърнахме внимание на звездните двойки и техните карантинни занимания, а сега Приянка Чопра също не пропусна да ни сподели с какво съпругът ѝ и самата тя уплътняват времето си вкъщи.

приянка ник

"Използваме карантината не само, за да прекараме повече време заедно, но и да подобрим творческите си умения"

В материал за специалния двоен летен брой на американския Vogue, за който редица знаменитости бяха поканени да споделят авторски снимки и текстове от уюта на дома си, Приянка разкри, че спазвайки мерките за социално дистанциране, тя взема уроци по пиано от 27-годишния музикант, с когото сключиха брак на няколко церемонии в края на 2018-а година.

"Ник и аз използваме карантината не само, за да прекараме повече време заедно, но и да подобрим творческите си умения, като пишем и разработваме проекти, които искаме да създадем", споделя звездата от "Куантико" и добавя, че "също започнах да свиря на пиано, съпругът ми ме научи. Никога не съм се занимавала с това, но винаги съм искала да мога да свиря на инструмент, затова всеки ден го карам по 45 минути да ми помага. Той е учител по пиано, фитнес треньор и партньор по писане - наистина е добър." Очевидно Ник може да прави всичко...

ОЩЕ ОТ GRAZIA:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA