Защо албум на Мадона от 1994 г. стана №1 в музикалните класации?

Феновете на певицата наистина правят всичко за нея, а тя не спира да ги изненадва с интересни признания.

Ако има някой, който може да ни изненада постоянно, без значение какъв е поводът, това със сигурност е Мадона. Студийният албум на поп иконата Bedtime Stories от 1994 г. впечатляващо се изкачи на първа позиция в iTunes Albums Chart на територията на Щатите.

Албумът е бил сред тези със специално намаление и се е предлагал на цена от 4.99 долара в музикалния магазин, а една вярна почитателка на Madame X е започнала своеобразна кампания измежду всички фенски общности, за да постигнат рекорд, като помогнат за издигането на албума чак до върха.

Шестият студиен албум на Мадона първоначално достига номер 3 в престижната музикална класация Billboard 200, когато се появява на пазара през октомври 1994 г. Тавата включва някои от най-емблематичните хитове на певицата, сред които „Scret", „Take a Bow", „Bedtime Story" и „Human Nature".

Междувременно, Мадона използва акаунтите в социалните мрежи, за да разкрие, че е била тествана за коронавирус, а резултатите са показали, че в тялото ѝ вече има антитела, които до някаква степен биха могли да я предпазят от евентуално заразяване. Тя сподели още, че възнамерява да излезе на разходка с колата си с "широко отворени прозорци, силна музика и вдишвайки въздуха навън".

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA