Как се справя Ема Стоун с негативната енергия и стреса?

Актрисата обединява сили с редица свои колеги за добра кауза, а заедно с това, сподели и интересна подробност за себе си.

Носителката на "Оскар" Ема Стоун е сред първите знаменитости, които взеха участие в Месеца на осъзнатото психично здраве. Ема вече е посланик на кампанията #WeThriveInside на Child Mind Institute, която насърчава младите хора да търсят помощ за психичното си здраве по време на карантината. Стоун обясни, че въпреки безпокойството и паниката, които ни заобикалят, трябва да запазим разума си, а това, което тя прави, когато има неприятни мисли, е да ги записва на хартия, която изхвърля - от живота и от главата си, буквално! 

"Много от нас се справят с изолацията, тревожността и несигурността по време на тази криза от COVID-19. Това включва 17-те милиона деца и тийнейджъри в Америка, а един на всеки пет от тях има разстройство, свързано с психичното здраве", споделя актрисата. "Каним ви да бъдете част от нашия екип." #WeThriveInside работи за осъществяването на комуникация между тийнейджъри и представителите на здравни услуги и онлайн ресурси. Освен Ема, част от кампанията вече са Джона Хил, Марго Роби, Октавия Спенсър, Лена Дънам, както и Андрю Гарфийлд, с когото Стоун имаше връзка преди няколко години.

ема стоун

Всички те записват поредица от специални видеа, в които споделят съвети и собствения си опит. "Нещо, което наистина обичам да правя, когато се боря с безпокойство, е "мозъчното изхвърляне". Просто записвам всичко, от което се притеснявам", разкрива 31-годишната звезда. "Просто пиша и пиша, и пиша, и не мисля за това, не го чета. Намирам го за много полезно. Надявам се да останете в безопасност и да бъдете здрави. Изпращам ви много любов."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA