Том Круз ще снима филм в космоса с НАСА и Илън Мъск

И ако това не е най-амбициозният холивудски проект, за който сте чували напоследък...

Том Круз отива в космоса! Да, буквално. За първи път в историята на Холивуд, предстои да видим филм, който ще бъде заснет в Международната космическа станция на НАСА. 57-годишният актьор обединява сили с Илън Мъск и SpaceX за екшън продукция, която успя да разпали любопитството на всички в социалните мрежи.

илън мъск

В понеделник бе обявено, че Круз и Мъск са в ранния етап на разработване на филм, който ще бъде заснет в космоса. Очаква се обаче преди този амбициозен проект да бъде осъществен, бившият съпруг на Кейти Холмс да се появи на голям екран в още два филма от поредицата "Мисията невъзможна", след като снимките в Италия на последния такъв, бяха преустановени заради развитието на пандемията

Администраторът на НАСА Джим Брайдънстайн заяви, че целият екип е ангажиран с космическото проучване и се вълнува от предстоящото партньорство между Том Круз и SpaceX в лицето на Илън Мъск. В Twitter той сподели колко е важно работата на Космическата станция да бъде публично анонсирана, за да може младите хора да бъдат вдъхновени и да проявят интерес към дейността ѝ. 

том круз

С нетърпение очакваме да видим какъв точно ще бъде сюжетът на лентата и дали други известни актьори ще се присъединят към нея, но знаейки, че Круз сам изпълнява голяма част от каскадите във филмите, в които участва, със сигурност ще бъде трудно да откъснем очи от големия екран, когато и филмът да стигне до него.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA