Кейт Бекинсейл знае, че излиза с 24 години по-млад от нея мъж, но не й пука

Звездата няма намерението да очаква менопаузата вкъщи, докато плете на една кука. Това са нейни думи...

Ще излъжем, ако кажем, че хейтърите останаха безучастни към новината за Кейт Бекинсейл и нейното 22-годишно гадже - музикантът Гуди Грейс. Актрисата е наясно с разликата им от 24 години, но е взела твърдото решение да не оставя останалите да контролират съзнанието ѝ и сподели, че ще продължи да се среща, с когото си поиска.

Разговаряйки с британското издание на Women's Health, актрисата сподели, че няма намерението да променя живота си, за да се впише в чуждите разбирания за това как трябва да се държи. "Свидетел съм на това как мъже постоянно правят, каквото им харесва, независимо дали става дума за отношенията им или решението да си купят мотор, или пък да се татуират. Никой не пита защо няма повече деца или защо има толкова много приятелки?", споделя тя пред списанието.

кейт бекинсейл

Кейт смята, че всеки има правото да се забавлява и е твърдо против двойните стандарти да променят живота ѝ. "Нямам предвид да вземам наркотици, да пия и да купонясвам, защото не съм глупава. Но, о, боже, да седя вкъщи и да очаквам менопаузата, докато плета на една кука, за мен е просто нелепо." Ето тук определено сме съгласни с нея, защото никой няма право да се намесва в живота ни и да взема решения, вместо самите нас. А и в крайна сметка, винаги ще се намери някой, който е готов да ни каже, че бъркаме. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA