Деми Мур не е разговаряла с една от дъщерите си цели 3 години...

Талула Уилис сподели, че драмите между нея и Деми Мур вече са зад гърба им, и двете продължават напред.

Всички останаха впечатлени от факта, че Брус Уилис е под карантина с бившата си жена. Актьорът, Деми Мур и децата им прекараха голяма част от социалната изолация заедно и въпреки че събраха много харесвания и кадрите, които споделиха в социалните мрежи, да излъчваха предимно позитивно настроение, положението в холивудското семейство не е напълно безоблачно, а даже напротив.

Най-голямата дъщеря в семейството - Румър неведнъж е споделяла, че на нея се е паднало да изиграе ролята на медиатор в отношенията между Деми и сестрите ѝ, които са спрели да говорят с майка си заради усещането, че са били "забравени" по време на брака ѝ с Аштън Къчър.

Най-малката дъщеря на Мур, Талула Уилис разкри, че двете не са говорили една с друга от цели три години. И тя, също като Натали Портман, използва Деня на майката, за да направи специален Instagram пост, с който да поздрави най-важната жена в живота си. "Не разговарях с майка ми почти 3 години. Спомням си, че се разплаках, шофирайки към работа, когато чух реклама по радиото, която радостно препоръчваше „парфюм, който мама би обожавала." Чрез метаморфоза на вътрешния ми свят и склонността да простя, 3 години не продължиха завинаги", споделя тя в своя Instagram акаунт

деми

„Често се чудя каква връзка бихме формирали, ако се срещна с 26-годишната Деми. Мисля, че ще се смеем много. (...) Възхищавам се на всичко, което си, @DemiMoore, и на всичко, на което продължаваш да ме учиш. Свидетел съм какво означава този ден за нас. Обичам те." Нещата между двете вече изглеждат добре, а това е повече от страхотно!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA