Джулия Робъртс се отказва от профилите си в социалните мрежи

Започвайки от днес, Робъртс е сред звездите, които ще предадат своите профили в ръцете на експерти, за да споделят различни гледни точки във връзка с пандемията.

"Никой от нас не е в безопасност, докато всички не сме в безопасност"

Джулия Робъртс и Хю Джакман се отказват от контрола върху акаунтите си в социалните мрежи. Започвайки от днес, звездите ще предадат своите профили на различни експерти, работещи в условията на коронавирусната пандемия, като част от кампанията #PassTheMic.

Експертите ще използват платформите на звездите, за да споделят факти и ръководени от науката перспективи за пандемията. Кампанията ще продължи няколко седмици и ще представи работници на първа линия, както и здравни, икономически и други експерти. Сред звездните участници, които ще се разделят с многомилионната си аудитория, са Мили Боби Браун, Пенелопе Крус, Сара Джесика Паркър, както и Рита Уилсън, която се сблъска с вируса от първо лице.

„Да победиш вируса означава да слушаш експертите и да следваш науката, данните и фактите, за да изпревариш останалото. Тази впечатляваща група от таланти и експерти от цял ​​свят ще постави под светлината на прожекторите необходимостта от глобален отговор на тази пандемия", споделя в официалното си изявление председателят и изпълнителен директор на ONE ONE, Гейл Смит. „Нуждаем се от глобално сътрудничество и действия за борба с тази пандемия - особено за хората, общностите и страните, които не могат да издържат на шока. Защото никой от нас не е в безопасност, докато всички не сме в безопасност."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA