Доли Партън пусна парче, посветено на пандемията

Кънтри легендата ни обещава един още по-добър живот, при това много, много скоро.

Макар животът малко по малко да се връща към стария си ритъм на действие, влиянието на пандемията продължава да е голяма част от дневния ни ред. За да ни накара да се почувстваме една идея по-добре, Доли Партън реши да изненада с ново музикално парче, носещо заглавието "When Life Is Good Again”. 

Музикалната легенда посвещата песента си на предизвикателствата, с които се сблъскваме по време на социалната изолация, а чрез текста на парчето ни обещава един още по-добър живот, при това много, много скоро. Сингълът дава повод за размисъл и обещава, че всичко ще бъде наред - типично в оптимистичния стил на Доли, която винаги намира правилния път към сърцата на феновете.

https://www.instagram.com/p/B-2tX3KF5GL/

Музикалната изненада далеч не е първият амбициозен проект на Партън в рамките на пандемията. В началото на април тя реализира специалната уеб поредица Goodnight With Dolly, състояща се от 10 епизода, в които кънтри легендата четеше книги на деца, затворени вкъщи с родителите си. Това бе ексклузивно допълнение към нейната специална програма за библиотеки, която е дарила над 130 милиона книги от 1995 г. насам. Певицата често изпраща безплатни книги и на домакинства с деца на възраст под и над пет години, за да насърчи грамотността и интелектуалното им развитие.

Доли не пропусна да дари и 1 милион долара за изследване на ваксина, която да помогне за справянето със заразата. Самата тя сподели новината в своя официален Instagram акаунт: "Дългогодишният ми приятел д-р Наджи Абумрад, който се занимава с изследвания във Вандербилт от много години, ме информира, че постигат вълнуващ напредък в това изследване, посветено на лечението на коронавируса. Правя дарение от 1 милион долара за това проучване, искам да насърча хората, които могат да си го позволят, да правят дарения."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA