Холивудските студиа отварят врати в края на седмицата

Изглежда, че животът в Холивуд бавно започва да се връща към нормалния си ритъм на действие...

След четвърт година, прекарана под социална изолация, щатът Калифорния ще позволи на филмовите, телевизионни и музикални продукции да възобновят дейността си от 12 юни. Разбира се, ако условията го позволят.

Всички артистични прояви, без значение от техния мащаб, бяха поставени на пауза в средата на март, а повторното отваряне на големите филмови студиа задължително ще трябва да бъде одобрено от местните здравни служители, съобщава Калифорнийската служба за обществено здраве.

Холивудските студиа отварят врати в края на седмицата

"За да се намали рискът от предаване на COVID-19, актьорският състав, екипът и другите работници в индустрията трябва да спазват мерките за безопасност, съгласувани от ръководството", се споделя още в официално изявление. Макар това да изглежда като голяма стъпка, която показва, че животът се връща към старото "нормално”, все още не е ясно дали всички студиа ще могат да възобновят работата си от следващата седмица, тъй като окръг Лос Анджелис продължава да е едно от основните огнища на коронавирус с потвърдени повече от 125 000 заразени и 4500 смъртни случая.

4635

Както стана ясно наскоро, възможно е и Оскарите да изчакат своя заветен момент. Според източници, близки до организаторите на церемонията, вече се водят преговори за евентуалното ѝ изместване поне за края на месец май или началото на юни 2021 г. Това е възможно стечение на обстоятелствата, тъй като пандемията не само спря снимките на редица филми, но и отложи премиерите на още толкова вече завършени ленти, които всички очакват с нетърпение. (Първите три филма, които ще се появят в кината вижте ТУК!) Вече стана ясно, че "годни" за кандидатстване ще бъдат и филми, направени от популярните стрийминг платформи, но дори те не биха били достатъчни, за да запълнят нужния брой номинирани във всяка категория. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA