Феновете на Амбър Хърд с петиция срещу нея... заради Джони Деп

Изглежда, че противоречивата актриса прави всичко друго, но не и да привлича позитивно внимание към себе си.

Едва ли остана човек в света, който да не познава поне част от делото на Амбър Хърд срещу Джони Деп. Блодинката обвини бившия си съпруг в системен тормоз, а след няколко години се появи и информация, че може би тя е била агресивната в двойката. Каквато и да е истината, делото за 50 милиона долара между двамата продължава, само че без част от екипа адвокати на Хърд, които се оттеглят от случая.

Роберта Каплан, която е сред основателите на движението Time's Up, вече няма да представлява 34-годишната актриса, към която има доста съмнения в последно време. Близки до Амбър източници разкриват, че тя няма против оттеглянето на адвокатите, но ние сме любопитни да научим каква е истинската причина за този развой на събитията.

287

Продължаващата война между Амбър Хърд и Джони Деп със сигурност не е от полза за противоречивата актриса, защото изглежда, че феновете, които тя има, също започват да се обявяват срещу нея. В уебсайта Change.org вече съществува петиция, която има за цел да отстрани Амбър от предстоящото продължение на "Аквамен". В случай че сте любопитни, подписали са я над 500 000 човека!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA