Кейти Пери - избрала ли е вече име за бебето?

Очарователната Кейти Пери, която очаква първото си дете това лято, споделя дали вече е избрала име за малката госпожица.

В началото на пролетта Кейти Пери разкри, че двамата с Орландо Блум очакват първото си дете. Тогава певицата изненада всички с новината в официалното музикално видео към сингъла си Never Worn White. Остават само няколко седмици до големия ден, а както с всички останали, и феновете на двойката вече питат за името на бебето.

https://www.instagram.com/p/CATbzU7HEet/

По време на ново интервю Кейти разкри, че тя и Орландо все още не са избрали окончателно име на бебето, но вярват, че когато видят дъщеря си, ще знаят какво име точно трябва да носи тя. "Тепърва ще решаваме нейното име, защото имаме опции, но мисля, че тя ще ни подскаже. Ще я погледна и ще си кажа "О, да, това си ти."

Пери разкри, че годеникът ѝ се вълнува от предстоящата поява на бебето, което всъщност ще бъде второ дете за актьора, имащ 9-годишен син от брака си с Миранда Кер. "Той наистина се вълнува от малкото момиченце. Казват, че момичетата са принцесите на бащите си, така ще стане и при нас!" 

"Калифорнийското момиче" обясни, че е изпитвала цяла гама от емоции по време на бременността, която съвпадна с пандемията. "Бях претоварена, разтревожена, щастлива, усмихната, депресирана. Бях всичко това. Намираме се в абсолютно диво време", споделя Кейти, добавяйки, че светът е изпълнен с несигурност, която няма как да повлияе и на нашето състояние.

https://www.instagram.com/p/CBhak2anSRn/

Източник, близък до двойката, разкрива, че двамата прекарват социалната изолация в родния град на Пери - Санта Барбара, както и в Лос Анджелис, където вече се подготвят за пристигането на бебето. "Все още украсяват детската стая и се забавляват. Двамата обичат плажа и харесват Ел Ей. Това е красива промяна на пейзажа за тях."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA