Лени Кравиц издава автобиография през есента

Талантливият музикант ще разкаже първите 25 години от живота си в Let Love Rule.

Лени Кравиц ще зарадва феновете си със специална автобиография, която ще разкаже първите 25 години от живота му. Озаглавена Let Love Rule, книгата ще бъде пусната на пазара тази есен и ще бъде написана от самия Кравиц, съвместно с биографа и текстописец Дейвид Риц. Носителят на "Грами" пък сам ще разкаже аудиоверсията на книги, която ще се появи в деня на официалната премиера.

https://www.instagram.com/p/CCDtregJ47F/

"Написването на този мемоар е красиво и интересно преживяване, което ме пренесе през първите 25 години от живота ми - от раждането до издаването на първия ми албум", споделя Лени в официално изявление. "Това пътешествие, пълно с приключения, се оказа момента, в който намерих себе си. Любовта беше силата, която проправи моя път и се превърна в мое послание."

https://www.instagram.com/p/B_gGGtdJKJe/

Вземайки заглавието на първия си албум, в Let Love Rule Кравиц ще разкаже за времето си във Франция, Англия, Германия, Ню Йорк и Лос Анджелис, а сюжетната линия в книгата е "историята на диво креативно дете, което, въпреки тежките борби в училище и изключителното напрежение у дома, намира спасение в музиката." Автобиографията представя живота на Лени от дете до музикант, продуцент, текстописец и изпълнител, израстнал духовно и "формиран чрез музиката си". 

Let Love Rule излиза на пазара на 6 октомври. Очакваме с нетърпение!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA