Меган Маркъл получи специална награда за работата си с Vogue

Херцогинята на Съсекс е награден редактор, по-малко от година след излизането на специалния ѝ брой в партньорство с британския Vogue.

Меган Маркъл вече може да добави награден редактор към дългия си списък с постижения! PPA отличи херцогинята на Съсекс с наградата за Инициатива на многообразието заради нейното участие като гост-редактор в септемврийския брой на британския Vogue миналата година. 

В Instagram главният редактор на изданието Едуард Енинфул сподели голямата новина за специалния #ForcesForChange брой, "редактиран от неподражаемата Меган, херцогинята на Съсекс".

https://www.instagram.com/p/CCEZrjFlbo8/

При подготовката на броя Меган взема решението на корицата да сложи 15 активисти и лидери, вместо самата себе си. Впечатляващата първа страница съдържаше и 16-о "огледално" пространство, предназначено да направи читателите част от броя. "Херцогинята избра разнообразна селекция от жени от всички слоеве на общността, за да повдигне летвата за равенство, доброта, справедливост и откритост". 

5

Измина почти година, откакто списанието излезе на пазара, а доста неща се промениха за Меган оттогава насам. Нейното отношение към активизма обаче не e сред тях.

Маркъл прекарва последните три месеца, именно отдадена на благотворителна работа - като част от движението Black Lives Matter, но и в опита си, заедно с принц Хари, да стартира новата си благотворителна организация Archwell. Появиха се слухове, че обмисля и кариера в политиката...

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA