Приянка Чопра и трудната част от социалната изолация

Звездата от "Куантико" прекарва социалната изолация със съпруга си и цялото му семейство, но все пак има нещо, което ѝ е липсвало.

Ник Джонас и Приянка Чопра прекарват социалната изолация в имението си в Лос Анджелис на стойност 20 милиона долара. Мислите си, че всичко е било перфектно? Е, почти. Актрисата от "Куантико" споделя повече за преживяването в августовския брой на британския Vogue. Чопра разкрива, че е била щастлива от възможността да прекара много време със съпруга си, но е усетила липсата на близките ѝ хора, които са на хиляди километри, далеч в Индия. 

https://www.instagram.com/p/CCJ3d38jOM1/

"Въпреки че е наистина много трудно да се разделя с майка ми и брат ми, които са в Индия, съм изключително благодарна, че прекарах време със съпруга си, семейството и кучетата, но най-вече с четиригодишната ми племенница Кришна. Беше невероятно да я наблюдавам как открива нови неща", разкрива Чопра пред модната Библия.

Приянка споделя, че за да запази разума си по време на карантината, тя често е прибягвала до креативната си страна. "Тя винаги е била изход за мен, когато имам нужда да облекча тревогата. Писах книга, четох сценарии и разработвах съдържание за малък и голям екран. Опитах се да науча и как да свиря на пиано. 

https://www.instagram.com/p/CCE4V1vjrSi/

Следвайки именно креативната си страна, по-рано тази седмица Приянка разкри, че е подписала двугодишна телевизионна сделка с Amazon Studios. "Моят стремеж е постоянно да изследвам нови идеи, които не само забавляват, но и отварят ума към нови перспективи. Поглеждайки назад към 20-годишната ми кариера, близо 60 филма по-късно, надявам се, че съм на път да постигна това. ⁣ Благодаря на всички вас, които досега бяхте голяма част от моето пътуване. А за онези, които ме разпознават само като Алекс Париш от "Куантико", вълнувам се да ме опознаете по-добре.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA