Изненада! Тейлър Суифт пуска нов албум в полунощ

Ако все още имаше нещо, което да не се е случило тази седмица, то е нов албум от Тейлър Суифт.

Тейлър Суифт остава толкова разочарована, че всичките ѝ летни планове се отлагат, че решава да влезе в студиото и да запише цял нов албум, който ще пусне още тази вечер в полунощ.

https://www.instagram.com/p/CC--BUtDjav/

"Повечето от нещата, които бях планирала това лято, не се случиха, но има нещо, което не бях планирала", написа тя в официалния си Instagram акаунт, обявявайки следващия си студиен албум с поредица от черно-бели кадри на мъглива гора. "И това нещо е моят 8-ми студиен албум folklore. Изненада! Тази вечер в полунощ ще издам целия си чисто нов албум с песни, в които излях всичките си капризи, мечти, страхове и размисли. Написах и записах този албум в изолация, но трябваше да си сътруднича с някои мои музикални герои."

https://www.instagram.com/p/CC--mL3jpx3/

"Преди година вероятно бих решила да пусна тази музика в" перфектното "време, но моментите, в които живеем, продължават да ми напомнят, че нищо не е гарантирано", казва Суифт. "Това е страната на несигурността, с която мога да се справя. Обичам ви, хора, толкова много."

https://www.instagram.com/p/CC-8xr5jdiO/

Тавата ще съдържа 16 песни, а всяко едно от 8-те луксозни CD и винил издания ще разполага с уникални корици, голяма книжка с ексклузивни фотографии, както и с няколко допълнителни сингъла. В официалния уебсайт на Суифт вече се предлага и специална колекция дрехи и аксесоари в гамата на албума. Тръпнем в очакване за рекордните постижения, с които ще може да се похвали от утре!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA