Романтичната целувка със Зейн Малик, която Джиджи Хадид сподели в Instagram

Макар да е изключително потайна по отношение на личния си живот, Джиджи Хадид все пак реши да зарадва феновете си.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 03 август 2020

Джиджи Хадид пази в тайна всички подробности не само около бременността си, но и около връзката си със Зейн Малик. Супермоделът обаче направи изненадващ ход, след като сподели нов Instagram кадър, в който целува бащата на своето дете.

"Baby daddy" гласи описанието под романтичната фотография, която бързо събра почти 9 милиона харесвания в социалната мрежа.

https://www.instagram.com/p/CDVAAOCHjhF/

Новината, че по-голямата сестра Хадид и бившият член на One Direction очакват дете, се появи на бял свят в края на април, когато източници, близки до тях, споделиха, че красавицата е бременна в петия месец. "Джиджи и Зейн очакват първото си дете заедно и са много развълнувани. Тя пази тайната известно време, тъй като е в средата на бременността. След като двамата се събраха в края на миналата година, усещането беше, сякаш никога не са прескачали ритъм и са знаели какво искат."

57

Самата Хадид лично потвърди новините в интервю за The Tonight Show с Джими Фелън, като тогава сподели, че макар да се вълнува от бременността, тя наистина е искала новините да не се бяха появили така. "Очевидно, знаете, бихме искали да го обявим по собствен начин, но сме много развълнувани, щастливи и благодарни за добрите пожелания и подкрепата на всички." 

Наскоро супермоделът увери всички, че бремеността ѝ върви нормално, но не смята, че с оглед на ситуацията около пандемията и движението Black Lives Matter, има нужда тя да бъде позиционирана в центъра на внимание. "Толкова съм благодарна за положителните коментари и въпросите, искам просто да знам, че всички сме добре и в безопасност. Всичко върви чудесно. Очевидно е, че много хора са объркани защо не споделям повече, но съм бременна по време на пандемия, очевидно е, че това не е най-важното нещо, което се случва в света."

https://www.instagram.com/p/CDEq8WDnRpv/

Отново пред своята многомилионна аудитория в социалните мрежи, Джиджи показа и напълно реновирания си апартамент в Ню Йорк, отличаващ се с еклектичен дизайн и специално отношение към детайла. "Прекарах цяла година в декориране на мечтания ми проект. Разбира се, всичко приключи преди началото на карантината. Нямам търпение за времето, което ще прекарам тук", споделя Джиджи още.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA