Бруклин Бекъм с тайна сватба само месец след изненадващия годеж?

Пост в Instagram накара феновете на семейство Бекъм да мислят, че Бруклин вече се е врекъл във вярност на момичето до себе си.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 август 2020

Въпреки че са сгодени малко повече от месец, феновете на Бруклин Бекъм и Никола Пелц са убедени, че двойката вече си е казала заветното "да". 

През уикенда годеницата на най-големия син в семейство Бекъм сподели кадър в Instagram, на който той носи златна халка - без абсолютно никакво описание, което да изясни значението на фотографията. Именно това наведе милионите почитатели на двамата на мисъл, че са решили да се врекат във вярност, пазейки специалния момент в тайна от очите на всички останали.

https://www.instagram.com/p/CDLjG8Ll21n/?utm_source=ig_embed

Може би двамата са решили, че могат да последват примера на Джъстин и Хейли Бийбър, които първо подписаха граждански брак, а след това направиха голямо парти с приятелите и семейството си.

Според източници, близки до двойката, Пелц и Бекъм планират да имат две големи церемонии в рамките на следващото лято, а братятята и сестрите на младоженеца да бъдат главните участници в церемонията.

https://www.instagram.com/p/CDmfMd6nLGM/

Очаква се сред специалните гости да бъдат принц Хари и Меган Маркъл. "Дейвид и Виктория са добри приятели с тях и знаят, че посещаемостта им би направила деня още по-специален. Графикът им е толкова натоварен, че двамата побързаха да направят поканите възможно най-скоро."

Бруклин и Никола излизат заедно от около 10 месеца, но решиха да обявят връзката си в публичното пространство едва през януари. Малко след това те направиха своя дебют на червения килим на ревюто на Saint Laurent по време на Седмицата на модата в Париж.

https://www.instagram.com/p/CDLjAg9hoy2/

Въпреки че в миналото си има няколко горещи и талантливи момичета, родителите на Бруклин смятат, че най-големият им син е намерил своята сродна душа в лицето на Никола. "Дейвид и Виктория са дали благословия на тази връзка. Това е много вълнуващ момент за цялото семейство. След няколко предишни неуспешни връзки, те смятат, че Бруклин е стъпил здраво на краката си."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA