Запознайте се с новия член в семейството на Приянка Чопра и Ник Джонас

Актрисата и музикантът вече са част от петчленно семейство, напълно буквално...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 10 август 2020

Семейството на Приянка Чопра и Ник Джонас вече е петчленно. Актрисата и музикантът използваха почивните дни, за да обявят, че са осиновили още едно куче, което вече носи името Панда. "Добре дошла в семейството, Панда! Спасихме тази съвсем малка душа преди няколко седмици и вече сме влюбени", гласи описанието под кадъра, който най-малкият от братята Джонас споделя в официалния си Instagram акаунт.

Звездата от "Куантико" също публикува семейния портрет, обяснявайки, че все още не са сигурни за породата на кучето, но смятат, че то е смесица между австралийско хъски и овчарка."

https://www.instagram.com/p/CDoszLHD9_H/

Наскоро Приянка разкри повече и за живота по време на социална изолация и изрази благодарността си за позицията, в която се намира - нещо, с което доста други хора не биха могли да се похвалят. 

"Трябва да кажа, че се чувствам много благословена. Ние сме здрави, приятелите и семейството ни са здрави и имах време наистина да бъда креативна. Затова трябва да кажа, че всичко беше благословия", казва актрисата. 

https://www.instagram.com/p/CCy-lV0jGr8/

Тя изрази надеждата си, че в крайна сметка всички заедно като общсетво ще можем да погледнем назад към последните няколко месеца и да направим дългосрочни промени в положителна посока.

"Това е безумно, интензивно време, но е и възможност да покажем нашата човечност. Това е моментът, в който обществото да се обедини, за да може след 10 години да погледнем назад и да направим равносметка. Това е израз на нашия човешки дух и мисля, че ще е чудесно да го насочваме в позитивна посока през цялото време", съветва още Чопра. 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA