Матю Макконъхи издава мемоари, написани за 12 дни в пустинята

Актьорът се самоизолира за 12 дни в пустинята без електричество и е готов да пусне на пазара своя нов мемоар.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 13 август 2020

Звездите просто обичат да разказват живота си, затова на книжния пазар рядко липсват нови автобиографии, пълни с любопитни подробности за бляскавото съществуване в Холивуд. Предстоящият мемоар на Матю Макконъхи няма да е по-различен. Вълнуващото обаче при него е това, че въпреки заглавието му Greenlights, той е подготвил книгата... без светлина. 

"Отидох в пустинята сам за 12 дни, без електричество", споделя Матю за подготовката на мемоара. "Водя дневник от 36 години, преди няколко жена ми ме ритна отзад и каза, че е време да видя за какво става дума."

https://www.instagram.com/p/CDUAlAWMPIK/

50-годишният актьор разкрива, че писането и търсенето на "зелените светлини" е успяло да му помогне да преоткрие себе си.

"Забелязах много червени и жълти светлини в живота си. С течение на времето те станаха зелени. Установих колко много неща съм научил от баща си и хората около мен", разказва Макконъхи. "Намираме се в една голяма жълта светлина. Предвиждам ден, в който, ако се справим добре сега, ще можем да погледнем назад към тази година и ще кажем, че това беше един от най-трудните, но и от най-добрите моменти."

https://www.instagram.com/p/CDywZMAlHn6/

Признавайки, че не е никак лесно да прекарваме толкова много време затворени вкъщи, Матю споделя: "Всеки има своите дни, но времето, прекарано заедно, е наистина страхотно.Уморени сте, имате настроение, след това нямате. Това продължи известно време и ще мине още малко. Всеки ден се усеща като събота", а единственият начин да се справим с това е като създадем някаква структура. 

https://www.instagram.com/p/CAnT_lWFZNc/

"Гледам да се уверя, че тренирам веднъж на ден, карам без посока веднъж на ден и не забравям връзката си с музиката. Опитвам се да погледна на всичко това като на бонус време, прекарано със семейството и даващо възможност да погледнем в интроспекция." 

Greenlights вече е налична за предварителна поръчка, но официалната ѝ премиерна дата е 20 октомври. По думите на актьора, това е "любимото произведение на изкуството, в което някога съм участвал", а на страниците му ще открием различни "истории, молитви, стихотворения, хора и места". 

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA