Били Айлиш иска да напишем писмо до бъдещото си Аз

Носителката на пет награди "Грами" представи новия си творчески проект, с който ни приканва да погледнем към бъдещето.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 14 август 2020

Звездите често ни изненадват с креативни и футуристични проекти, но когато става дума за Били Айлиш, това важи с пълна сила и без да оставаме особено изненадани.

Тази сутрин изпълнителката реализира интерактивен сайт, в който насърчава феновете си да напишат писмо до себе си от бъдещето, за да разкрият своите мечти, страхове и желания.

https://www.instagram.com/p/CD1e4P6nj2Z/

Платформата, която е създадена в партньорство със Spotify, е вдъхновена от рефлектиращия нов сингъл на Били my future. Дигиталното изживяване, което ще бъде достъпно в рамките на два месеца, предлага на посетителите си възможност да напишат писмо до себе си, насърчавайки ги към положителна промяна и "любов към бъдещето". 

След като го направят, те могат да изберат бъдеща дата, на която да получат написаното.

Айлиш подготвя тематичния си сингъл по време на социалната изолация - преживяване, което немалко хора откриха като дълбоко интроспективно. "Когато написахме тази песен, в главата ми имаше надежда, бях развълнувана и пораствах, но напоследък всичко придоби много ново значение в контекста на случващото се в света. Надявам се, че всички можете да намерите смисъл в него." 

57

Създадена от Айлиш и нейният брат Финиъс, песента е първото ново парче на петкратната носителка на "Грами" след нейната тематична песен за следващия филм от поредицата за Джеймс Бонд, който ще получи своята световна премиера в края на ноември.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA