Горещата лятна ваканция на Салма Хайек в Гърция

Звездата, която този септември ще навърши 54, изглежда зашеметяващо по бански и е ЗА "любовта по време на корона".

Димитър Андонов
Димитър Андонов 21 август 2020

Сякаш лятото не е достатъчно горещо, та Салма Хайек реши да вдигне температурата още повече с последните си Instagram постове. Тази седмица актрисата е избягала за заслужена лятна ваканция в Гърция със съпруга си Франсоа-Анри Пино, която не пропусна да сподели със своите почитатели. 

https://www.instagram.com/p/CEHKklcoR4o/

Хайек, която в началото на септември ще навърши 54 години, позира с невероятен черен бански, подчертаващ перфектната ѝ фигура. "Малко кафе", гласи описанието под кадъра, а както казва самата Ева Лонгория в коментарите под поста, "Guapaaaa." 

https://www.instagram.com/p/CEEumjIIXfq/

Въпреки че на тази снимка Хайек не носи маска за лице, защото се наслаждава на чаша кафе, тя и Пино практикуват всички мерки за безопасност по време на почивката си, тъй като маските на определени острови вече са задължителни, дори и на открито. Звездата публикува и сладко селфи, в което двамата с Пино се целуват през маските си. "Любов по време на корона".

https://www.instagram.com/p/CD8xbn3oKu8/

Може да се каже, че малко по малко всички започнахме да живеем с мисълта за нашата безопасност преди всичко друго. Хайек очевидно се наслаждава на горещата си морска почивка, а ние определено нямаме нищо против да виждаме още горещи снимки по бански, тъй като напоследък тя често радва своите 15 милиона последователи с такива.

https://www.instagram.com/p/CDZUacVo9MV/

По време на пандемията актрисата отново излезе в подкрепа на жените, започвайки нова кампания срещу домашното насилие, което се засилва в условията на световната социална изолация. Тогава холивудската звезда призова всички да "бъдат солидарни с жените" и обяви кампанията #StandWithWomen, която ще бъде реализирана съвместно с Gucci и инициативата Chime For Change, основана от нея и Бионсе в помощ на всички, които се борят с домашното насилие, без значение къде се намират по света.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA