Дрю Баримор има едно доста странно предсмъртно желание

Винаги слънчевата Дрю разкрива шокиращи детайли от миналото на семейство Баримор и...

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 август 2020

Едва ли остана нещо, с което звездите на холивудския небосклон може да ни изненадат, защото странните им признания или капризи не спират да излизат наяве. Винаги усмихнатата и положителна Дрю Баримор обаче ни доказа, че това далеч не е вярно. Как разбрахме ли? От нейното скандално признание за миналото на семейство Баримор.

Когато дядото на актрисата - Джон почива през 1942 г., неговите приятели изваждат трупа му за един последен голям купон - нещо, което актрисата иска нейните приятели да направят също. 

По време на последната си поява в YouTube шоуто Hot Ones, Баримор потвърди слуховете, че тялото на дядо ѝ е било откраднато от моргата, за да може да се направи голямо парти с негово присъствие, а най-близките му хора са подпрели трупа на покер маса. Попитана дали тази случка е вдъхновила филмовата лента "Уикендът на Бърни", Дрю споделя, че е чувала слуховете, но така и не е сигурна дали това изобщо е вярно. 

"Надявам се приятелите ми да направят същото за мен. Просто подпрете старата чанта и продължавайте. Мисля, че смъртта идва с толкова мръсна тъга и аз разбирам това. Ако обаче другите могат да бъдат щастливи и готови за купон, това би било моето предпочитание", споделя още Баримор. Камерън Диас и Гуинет Полтроу, Дрю разчита на вас!  

https://www.instagram.com/p/CCbHIyBjIBB/

Измежду всички привидно съвършени образи, с които се хвалят повечето персони под светлината на прожекторите, Дрю е наясно, че няма перфектен човек на тази планета и обича именно тази своя черта. "Горда съм, че съм малко палава, малко несъвършена, малко уплашена, малко човек. Все още смятам, че комедията е противоотрова срещу лошите неща в живота", разкрива тя в свое скорошно интервю.

"В момента пиша и говоря, сякаш никой не чете и не слуша. Това не означава, че не ме интересува какво мислят хората. Да разстроя някого е последното нещо на земята, което бих искала да направя, но всички трябва да сме по-добри към себе си. Смирението и перспективата са жизненоважни."

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA