Айрленд Болдуин разказва за ужасен инцидент в Instagram

Звездата от декемврийската ни корица за 2019-а призова всички свои последователи да бъдат внимателни, след като сподели, че е била ограбена.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 24 август 2020

Харесваме Айрленд Болдуин по много причини. Това, че украси корицата на специалния ни декемврийски брой в края на миналата година е само една от тях. Искате друга? Това, че тя винаги е себе си и не се притеснява да разкаже дори за най-трудните моменти в живота си. 

24-годишната дъщеря на Алек Болдуин и Ким Бейсингър сподели снимки на натъртеното си лице в Instagram, разкривайки, че е била ограбена в Ню Йорк в края на миналата седмица. "Вчера в късния следобед ме нападна жена, която беше на наркотици и очевидно отчаяна за пари. Блъсна лицето ми в паркинга, взе вещите ми и избяга. За щастие имах свидетели и получих помощ много бързо", разказва тя на своите над 600 000 последователи.

https://www.instagram.com/p/CEM0Rden8w_/

Супермоделът призова своите последователи да бъдат внимателни, след като е била предупредена от полицията, че случаите на грабеж са зачестили още повече след началото на пандемията. "Ченгетата ми казаха, че това се случва често, защото хората в момента са отчаяни за пари. Има много кражби и измами."

58

"Публикувам това, за да напомня на всички да бъдат наистина внимателни и да наблюдават обкръжението си. Това са наистина трудни моменти и трябва да се грижим един за друг", споделя още тя под поста, коментиран веднага от Хилария Болдуин. "Толкова се радвам, че сега си в безопасност. Обичам те."

Само преди седмица Болдуин отпразнува шест години, откакто е свободна от всякакви хранителни разстройства. В миналото си тя се бори с анорексията и булимията, а специалния момент отбеляза с видео в Instagram. 

https://www.instagram.com/p/B5iPa6Bj-7D/

Пожелаваме на Айрленд само позитивни моменти и прекрасни мигове оттук нататък, а ние използваме деня, за да си припомним двете ни страхотни корици, за които тя позира ексклузивно пред обектива на Benjo Arwas.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA