Хейли Бийбър и нещата, които я дразнят в Джъстин

Джъстин и Хейли Бийбър се наслаждават на щастлив семеен живот, но все пак има неща, които ги дразнят откровено.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 01 септември 2020

Хейли Бийбър е повече от откровена по отношение на семейния си живот с Джъстин Бийбър. Оказва се, че има едно нещо, което наистина дразни 23-годишния супермодел и то е... ами, изненадващо.

"Не се считам за човек, който има най-дългите мигли в света. Добре е. Приех го. Мога да живея с този факт. Виждат се, там са, но не са много дълги. Съпругът ми всъщност има много по-дълги мигли от мен и аз наистина се дразня", разкрива Хейли в ново интервю за Elle.

https://www.instagram.com/p/CEcpTisFYtw/

Тя добави, че макар да се дразни от този факт, все пак прави всичко възможно, за да помага на Джъстин в борбата му с акнето, като редовно му дава съвети за грижа за кожата. "Позволете ми да кажа, че моят мъж наистина се грижи за кожата си. Той много държи на това, което се случва, защото знае колко много го обичам и просто приема съветите ми."

https://www.instagram.com/p/B9Ng2wBl99k/

"През повечето време момчетата не трябва да опитват различни неща, защото имат естествено красива кожа. И тогава започват да стареят и изведнъж се чудят какво да ползват", казва племенницата на Алек Болдуин. "Джъстин се бореше с акне. Опитах се да му помогна да изчисти това и да го овладее. Сега го няма и той е наистина щастлив."

"Давам му всички съвети, които използвам лично и съм му отстъпвала любимите ми продукти", разкрива още Хейли, която наскоро коментира всички свои ценни beauty тайни във Facebook шоуто си с Джъстин. Същото шоу, в което ги видяхме да готвят паста и да говорят за секс.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA