DARA празнува рожден ден с предизвикателен проект

Огнената изпълнителка представя MAMACITA навръх 22-рия си рожден ден. На това му казваме специална изненада!

Димитър Андонов
Димитър Андонов 09 септември 2020

Идеята MAMACITA да се появи точно навръх 22-рия рожден ден на DARA е нейна. "Това е моят подарък за феновете точно днес. Музиката е най-големият ми празник", споделя хитовата изпълнителка за новия си проект, в който представя както един свой друг поглед за музиката, така и още по-пораснала версия на самата себе си.

DARA създава MAMACITA заедно с музикалния продуцент и неин близък приятел Константин Бешков – Kay Be. Двамата записват и испанска версия на парчето, която ще търси реализация извън България.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

За видеото DARA и екипът на "Вирджиния Рекърдс" се доверяват на режисьора Димитрис Георгиев и оператора Росен Савков. В него огнената певица играе нова и различна роля, преминава през рождения си ден, за да тръгне към нещо ново, променена от мястото, където е била досега.

485

"Обичам трап музиката и свободата да творя. Благодарна съм за всички възможности, които имам", споделя DARA.

MAMACITA излиза след суперуспешния сингъл "Ай Ай”, който се превърна в най-излъчваното парче в българския ефир през последните 5 седмици. Официалната премиера на новия сингъл беше в полунощ, а парчето вече е налично за стрийминг във всички дигитални платформи.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA