Джиджи Хадид e родила тайно?

Всички знаци сочат, че супермоделът и Зейн Малик вече са родители.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 17 септември 2020

Докато всички очакваме Джиджи Хадид да обяви голямата поява на нов член в семейството, оказва се, че може би тя вече е факт. На тази мисъл ни наведе последният Instagram пост на бащата на Джиджи - Мохамед. Както можете да предположите, той вече е изтрит, но става дума за ръчно написано пожелание към бебето и майката.

35

"Здравей, малко внуче, това съм аз, сърцето ми е възможно най-щастливо", споделя той в трогателното писмо. "Желая ти слънцето и луната, желая ти щастлив живот. Знай, че дядо е винаги тук и ще направи всичко, всичко за теб. Когато чух, че си на път, се усмихнах и разплаках. Направих го, защото знаех, че сърцето ми винаги ще принадлежи на теб."

Заедно със снимката, бащата на супермодела включва и лично послание до 25-годишната си наследница, в което казва, че е изключително горд от нея и я обича безрезервно.

https://www.instagram.com/p/CFKl3eRg-Ri/

Мохамед обаче не е единственият човек, който загатва за голямата новина, тъй като преди няколко дни Бела публикува снимка в официалния си Instagram акаунт, на която двете с Джиджи позират със заголени кореми.

"Две бебета във фурната, с малкото изключение, че моето е от бургер, а това на Джиджи е от @zayn", споделя по-малката сестра Хадид. "Обичам ви и двамата толкова много - не мога да спра да плача." Бързо забелязахме, че описанието е било редактирано, а предишният му вариант предполага, че малкият наследник на Джиджи и Зейн вече е на бял свят.

85

Преди няколко седмици източници, близки до двойката, разкриват, че музикантът и звездата от подиума се намират в Ню Йорк, където се очаква да се случи голямото събитие. Техни приятели казват, че са "наистина развълнувани и обичат това преживяване заедно. И двамата четат родителски книги, забавляват се да планират детската стая и мислят напред. Нещата вървят наистина гладко и са по-близки като двойка, от когато и да било." 

Неотдавна Хадид коментира и обърканите реакции на нейните фенове, които се питат защо тя не споделя повече информация и снимки в хода на бременността. Супермоделът увери всички, че тя върви нормално, но не смята, че с оглед на ситуацията около пандемията и движението Black Lives Matter, има нужда да бъде позиционирана в центъра на внимание. Дали същото важи и за самото раждане?

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA