Лейди Гага представя късометражен филм с неочакван край

Песента "911" е част от новия ѝ албум CHROMATICA, който успя да впечатли музикалните критици.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 22 септември 2020

В края на миналата седмица Лейди Гага пусна официалното видео към новия си сингъл "911", което се оказа впечатляващ късометражен филм.

Режисьор на лентата е носителят на престижни награди Tarsem, а продукцията е дело на The Artists Company. Голямата премиера се осъществи в YouTube, а парчето вече е част от световния радио и телевизионен ефир.

Може да се каже, че Tarsem и Гага създават ексклузивно визуално преживяване, което обаче е видимо само на екран LG OLED. В късометражния филм живите цветове и драматичното черно, характерни за Tarsem, преминават на друго ниво и се преплитат перфектно с ексцентричния и чувствен стил на "чудовищната" изпълнителка.

"911" е част от нейния нов #1 албум Chromatica, който излезе на 29-и май. С него певицата отново зае поп трона си и предложи денс бягство, от което светът определено се нуждае точно сега. Разбира се, и този път тя не пропуска да разкаже за чувствата си, тъй като много моменти в албума хвърлят суров, честен поглед върху живота ѝ и случващото се в него.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA