Хоакин Финикс и Руни Мара станаха родители за първи път

Разбира се, отново в пълна тайна, двамата са посрещнали на бял свят първородния си син.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 28 септември 2020

Хоакин Финикс и Руни Мара вече са родители! Това разбрахме от режисьора Виктор Косаковски на сцената на кинофестивала в Цюрих, където в момента върви новият филм на Финикс "Gunda".

Извинявайки се за отсъствието на актьора, талантливият режисьор разкрива: "Току-що му се роди бебе, което между другото се казва... Ривър, имат си красив син, така че не може да популялизира филма сега." 

Трогателният елемент в иначе изненадващото изявление е че малкият наследник на двойката носи името на брата на актьора, който загива трагично на 23-годишна възраст през 1993 г. 

Към момента нито Руни, нито Хоакин са потвърдили новината публично, но отлично знаем, че те не са от двойките, които коментират личния си живот с всички останали. 

Искрите между тях пламват на снимачната площадка на филма на Спайк Йонце „Her", но не започват да излизат заедно, докато не се събират отново на снимачната площадка на филма „Мария Магдалена" години по-късно.

87

Двамата прекарват социалната изолация в дома си в Лос Анджелис, а месеци преди Хоакин да влезе в образа на "Жокера", споделя пред Vanity Fair, че първоначално е бил убеден, че Мара го „презира". В крайна сметка той разбира, че звездата от „Каръл" се интересува от него, но е твърде срамежлива, за да му признае. 

"Тя е единственото момиче, което някога съм търсил в интернет", разкрива той. "Бяхме просто приятели, приятели по имейл. Никога не съм го правил. Никога не бях търсил момиче онлайн." Пожелаваме на двойката много семейно щастие!

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA