Момент, Меган Маркъл обмисля кариера като президент?

Очевидно херцогинята на Съсекс има сериозни политически намерения, които далеч не са само речи, призоваващи към гласуване.

Димитър Андонов
Димитър Андонов 29 септември 2020

Спокойно можем да кажем, че Меган Маркъл е доста неща. Актриса, херцогиня, филантроп, модна икона... Възможно ли е обаче към списъка да добавим и титлата "президент"? 

Според "близък приятел" на Маркъл, нейните политически стремежи далеч не са останали в миналото, а "една от причините, поради които тя толкова искаше да не се отказва от американското си гражданство, беше, за да има възможност да влезе в политиката".

74

Същият този приятел споделя пред Vanity Fair, че ако някога двамата се откажат изцяло от връзката си с кралската фамилия, тя сериозно ще обмисли кандидатурата си за президент. "Въпреки че не може да се отрече, че се интересува и занимава с политика, Меган определено не крие амбицията си сама да направи кариера в тази сфера."

Само преди няколко дни Маркъл и принц Хари пуснаха специално телевизионно извление, в което призоваха всички да гласуват на предстоящите президентски избори в САЩ в началото на ноември.

"На всеки четири години ни казват едно и също, че това са най-важните избори в живота ни. Когато гласуваме, нашите гласове ще бъдат чути. Гласът ви е напомняне, че имате значение и знаете защо го правите", коментират те във въпросното видео.

"Когато лошото надвишава доброто, за мнозина, независимо дали го осъзнаваме или не, това подкопава способността ни да проявяваме състрадание и да се поставяме на мястото на някой друг", споделя Хари. "Защото, когато един човек проповядва негативизъм онлайн, ефектите се усещат експоненциално. Време е не само да мислим, но и да действаме. С наближаването на този ноември е жизненоважно да отхвърляме омразната реч, дезинформацията и негативизма онлайн."

54

Въпреки че нито един от тях не споменава Доналд Тръмп поименно, президентът пое офанзива. На пресконференция в сряда той се обяви срещу Маркъл, казвайки на репортери, че не е неин фен и пожелава "много късмет на Хари, защото ще му трябва."

Честно казано, след всичко, което направиха, няма да останем прекалено изненадани, ако херцогът и херцогинята на Съсекс решат, че шоубизнесът е тясна територия за техните намерения.

ПРОЧЕТЕТЕ ОЩЕ:

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

НАЙ-НОВО ОТ GRAZIA